Brattørgata 3A

Brattørgata 3A

Brattørgata 3A er en ærverdig bygård fra 1904 som har et særegent uttrykk med sin flotte fasade med balkonger i smijern, buede vinduer og fremhevede søyler og vindusinnramminger. Bygården er klassifisert i verneklasse C og er av antikvarisk verdi.
Eiendommen har 4 etasjer samt kjeller og loft. Eiendommen har 2 næringslokaler i første etasje, og 23 hybler og leiligheter i andre til og med loftsetasje. Hyblene varierer i størrelse og innhold, men de fleste er 12-15 kvm med felles kjøkken og bad. Noen hybler har også eget bad og separat soverom.    Bygget har gjennomgående god standard, med lyse fine oppholdsrom.

Eiendommen er meget velholdt og sentral. Brattørgata ligger i Krambukvartalet i Trondheim sentrum, og er Trondheims eldste handlegate. Kulturhuset Olavshallen ligger like ved. For øvrig inneholder området både handel, kontor, restaurant og bolig, og det er kort gåavstand til alt Trondheim sentrum har å by på av gågater, kaféer, restauranter, kino, kulturliv, bydelen Solsiden med mer.
Næringsleietakere er Mong Sushi og Tanta te Beate.

Ta kontakt for visning av ledig hybel.

· Publisert torsdag, 4 januar, 2018 11:17
Alle rettigheter forbehold Rydning Holding AS. ©2017. Web og design av Genc Media.